
amacam terer tak?
SEPAGETI KUAH UDANG CILI BOH DAN KICAP
apparatus and materials :
3 genggam sepageti ( patah dua kalau tak tak muat periuk nak rebus)
1 paket sambal merah untuk udang yang segera punya
periuk
kicap
planta
air sink
E.D.O.O ( olive oil )
penge-tos
garfu
garam
PENTING !
gas dan dapur memasak
simple and easy.
cara - cara :
; didihkan air, bubuh planta and garam and EDOO dan sepageti. biar selama mana yang disukai janji spagethi tu sudah lembut. toskan.
; letak kuali di atas dapur dan panaskan. masukkan EDOO dan 1 paket sambal merah untuk udang dan biarkan selama 8 minit. masukkan 1/3 air masak supaya tidak terlalu pekat. tunggu sehingga naik bau, masukkan spageti yang dah ditoskan. gaul rata.
; berikan masa 5 minit untuk bahan bahan sebati, kemudian hidang.
simple and easy.
kyn : kurang pedas.
apparatus and materials :
kuali
cili paling pedas yang boleh dijumpai ( wa guna boh )
minyak goreng ikan
simple and easy.
cara - cara :
; bubuh minyak bekas goreng ikan dalam kuali dan tunggu sampai panas. kemudian, masukkan SEPAGETI KUAH UDANG kembali. campurkan dengan sesudu cili boh.
; hidang
simple and easy.
aku : rasa pelik. something is missing ( ceh -.- )
material :
kicap
simple and easy.
cara - cara :
; tuang kicap atas SEPAGETI KUAH UDANG CILI BOH dan gaul rata
simple and easy and tasty ( nasty )
maka terhasil lah .............................................
( rujuk tajuk menu di atas )
monolog dalaman : amende ni weh? aneh. argh bantai je aa lapa niii !
sepatah dua kata :
kalau anda tiada bibik dan menghidap penyakit saMAwanLAS tetapi berangan tinggi langit nak jadi seperti rachel ray dan martha stewart dan baru pulang sekolah lalu menyedari tiada lauk di atas meja sehingga terasa sayu kerana lapar teramat sangat, bolehlah mencuba resepi diatas tanpa segan silu.
Tiada ulasan:
Catat Ulasan