Mac 31, 2010

Marry me, JB.

Yana post ni! Hallu hallu! Yana @ Nana in the house!!!!!!!!!!

Hai.
Bila hati saya tengah bengang dgn AlipSeth, tiba tiba keinginan dalam hati saya membuak buak untuk post blog pasal JB. ( ada kena mengena tak? ) Ok takde. Apa yang nak direpekkan pasal JB ni ialah, telinga saya harini penuh dengan suara  lunak merdu JB. 24/7 bai. I asyik pasang cidi My World tu. Dah habis, ulang lagi. Ulang ulang. Repeat repeat dari pukul 2 petang ( bila balik sekolah) sampai lah ke pukul 12 malam ( time nak tido ) SUMPAH TAK TIPU! Tak percaya tanya Aiman Mardhiah sebab haritu dia tido rumah I and I asyik pasang je cidi JB sampai dia yangtakpernah dgar lagu Down To Earth tu pun dah hafal sket lyric dia! Muahahahahah gud job Man :D

Sedang sedang mengelamun pasal nak kahwin ngn JB, I pun search lah gambar gambar JB kat tenet ni untuk memperbanyakkan lagi koleksi album keluarga JB dalam laptop, phone blablabla. Tetiba....
Ni JB aku ke weh??! Yeke?! Ni ke awex dia?!!


Please say ; *This is not your JB, Yana* - *Serious shit! This is not your JB!* - * Ni bukan gelpren dia, awak lah gelpren dia!*
Tolong cakap camtu kalau nak hidup. ERGH.

 

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

itu bukan JB see the hair colour and the face shape??it so difference...idong pun lain!!try compare dgn gmbar JB yug btul~~

fyana berkata...

prepare untuk menangis air mata darah sambil meraung muahahahahahahaaaaa tu memang JB la doi time 14 ke 15 tah and pompuan tu EX gelfren dia (ok sekarang boleh stop nangis) nama pompuan tu caitlin tapi dorang break haritu sebab JB dah bizi sangat takde masa untuk dia dan akhir sekali meminati justin bieber adalah satu kesilapan besar. saya dah sedar lepas tengok Diary Of Justin Bieber kat MTV haritu. Dia douche bag gila budak loser tak matang tak PUBERTY suka berpura pura depan pompuan. SEKIAN.

FYYYYYYYYYYYYYYYYY

ps: walaupun saya tak minat dia tapi saya tau lagi banyak benda pasal dia dari awak hahahahahaa pelik kan?

fyana berkata...

kepada si tanpa nama ;
*saya tahu lah ni jb ke tak dah kata saya awekz dia kan kan ahakakakahahahahakhazz tapi bagus awak masih lagi mencuba untuk hidup dan cakap itu bukan jb. yeay makasih ok stop repekan.

kepada si FY :
hmmmm terima kasih atas info maklumat anda. awak dah lukakan hati saya, syabas! *menggedik tak pepasal

Yaaaaaaaaaana!

Tanpa Nama berkata...

ye ke???damn...my heart is broken~~"thankx so much fy"

ezral Sya berkata...

HAHA. Masa kat kejauhan asyik teringat kat Baby JB je pasal dia ah umrah tak khusyuk haish dah la kafir grggr :[