Mac 28, 2010

Makhluk sesat ke bumi??!

Yana saya tak sangka awak tak apdet apa apa kat blog ni dari dulu. SAMPAI HATI AWAK BUAT MACAM NI!!
-----------------------


Pandangan pertama lepas tengok gambar ni?
W-H-A-T-T-H-E-H-E-C-K?!?!?!?!!!111

Saya faham perasaan awak. Pandangan kedua?
Alien datang serang bumi? LyKe oHMeegEE!!!111!!!

Pandangan ketiga?
Perempuan ke lelaki tu? Manusia ke tu? Eh awak tinggal kat zaman apa ni Cik Bulu-Bulu? Betul ke dari Bumi?

Apa yang anda rasa Beyonce tengah fikir?
1. "Cepat la cepat la cepat la amik gambar malunya orang tengok ai si cantik manis dengan dia ni jatuh saham okaaaay!"
2. "Nasib baik dia pakai macam singa kat zoo. So kalau aku senyum hodoh pun dia still nampak lagi hodoh dari aku" *smiley face*
3. "Kau ingat kau pakai macam ni lawa sangat? Attention seeker! Kau pakai camni pun Justin Bieber Babyku takkan pandang kau walaupun sebelah mata beb."

Kenapa anda rasa akak baju merah belakang Lady Gaga tu senyum?
1. Sebab dia nak enterprem.
2. Sebab dia tau akan ternampak dia dalam gambar jadi dia senyum je la daripada nganga mulut tengok 'tudung' Lady Gagak.
3. Tak tahan sangat duduk belakang LG (bukan lifes good)
4. Oh mungkin dia tengah gelakkan LG dan kesiankan minah tu? Siapa tau...

Nasihat untuk Cik Lady Gaga?
Awak cantik. Awak kaya. Suara sedap dari saya. Lagu best walaupun semua stail gagap je. Sexy (eh lesbiannya saya). Femes sebab berjaya buat orang fikir awak SHEMALE *clitterdick* . Tapi pls, pecat fashion advisor/designer whatevershit yang awak panggil dia dan buang dia tengah laut masa bulan mengambang dan pastikan laut tu ada jerung. Saya serius ni. Ok?

Sekian.

2 ulasan:

ezral Sya berkata...

Whatever. I heart lady gaga as much as i heart justin bieber, which is not much, but enough, haaaaaaaaaaaaagh and walaupun i heart heart heart heart kurt cobain, i takkan sesekali qeqahkan justin bieber OR/AND lady gaga untuk hidupkan dia kembali

B-b-b-b-b-b-b-b-b-babyyy!

fyana berkata...

Awak perlukan bantuan pakar.