Mac 21, 2010

Belum jatuh cinta lagi.

Earphone saya rosak sebab dengar lagu JB banyak sangat. Curse you. Agak agak kalau dengar pakai home theatre system jiran sebelah mesti bom rumah gua pastu pindah kan? 

Ok sebelum korang cop saya gay sebab layan budak tak matang, saya jelaskan, tak, saya dengar bukan sebab saya suka Justin. Saya tak pernah suka JB, saya cuma respek dia. HAHAHAHAHAHAAA

Entah ah gua rasa lagi kita tak suka orang tu, lagi kita nak tau pasal dia. Lagi kita gugel segala bagai semata mata nak tau pasal orang tu den konon konon gunakan info tu untuk jatuhkan dia whatev shit. 

Tapi kalau iman tak kuat, boleh terjatuh cinta sebab banyak sangat baca pasal dia sampai orang yang sebenarnya CINTA dia pun taktau apa yang kita tau. Kan? Kita nak cari salah dia, tapi yang jumpa semuanya "awwwwww." Memang jatuh.

Contoh macam Ecah, acah acah tak suka KStew, tapi last last "OH I HEART YUUU KSTEW YU COOLIOO!!!!11"
Macam Yana yang kononnya tak suka Owl City sebab lagu Fireflies menggamit kenangan lalu dia (WAHAHAHAHHAAA) tapi nyanyi lagu tu 24/7.
Macam SEMUA ORANG yang tak suka LJ tapi still karaoke lagu dia hari hari sebab lagu dia besttttttt!!!
Macam Izy yang dulu tak suka Aizat tapi sekarang set 'Pergi' on repeat kat Itunes.
Macam Helza yang taktau tajuk lagu 'Down-Jay Sean' tapi lepas tu terus post link kat FB (teheeeee)
Macam Fy yang tak suka JB tapi terus respek dia sebab dia macam angel sweetheart lepas tengok video dia banyak sangat. But still, menurut kajian saya, dia selalu tanam tebu dibibir.

Sila tepuk tangan untuk dia walaupun kau nak muntah dengar suara perempuan dia untuk ni.
(minit ke 0.15s)

BUT STILL, GUA TAK SEGAY TU LAGI UNTUK JATUH CINTA KAT MUKA PELIK DIA OKBAI.

notakaki: banyak kan "but still" saya guna.

5 ulasan:

Miss Erable berkata...

1. lagu lj bes? hey hey hey hey? pfffttttt.

2. skrang sy suka adam lambert punya lagu whataya want from me.

3. BLOODY HELL TAK SUKA GILA JB! SANGAT DISNEY CHANNEL!!!

Izy Rahman berkata...

ehh tolong sikit. lagu pete teo okayyyy. I GO.. bukan aizat PERGI. dengar betul betul.
aizat tu dah ubat lirik jadi tak sedap. takde masa nak dengar.

fyana berkata...

helga:
- best laaaaaa lagu ala ala klabbing gitu hahahaahaaa
- apesal rasa macam lagu tu ada kena mengena dengan situasi awak sekarang je?
- tak dia blakon dalam nick haritu. 3 cerita je (macam mana aku boleh tau ni??!!!!!) wtf. hah memang la dia kan tak mimpi lagi....... eh tapi orang kata dan dia kata suara dia dah start berubah sikit hahahahaaha (ok ni sangat creepy)

kyn:
alah sama je pete teo suruh aizat nyanyi version melayu so lagu pete teo lagu aizat lagu aizat lagu pete teo jugak.

john,paul,ringo,george berkata...

WTF,JUSTIN BIBIR HUH?

fyana berkata...

HAHAHAHA ikr.